Εμείς

Μέσα σε μία επιτυχημένη πορεία 35 ετών στο χώρο της κατασκευής επαγγελματικού επίπλου και στις ειδικές κατασκευές ξύλου, η εταιρεία CARESO (Α. Χρυσάφης – Σ. Αλήτσιος) κατάφερε να ταυτιστεί με την ποιότητα και την αξιοπιστία. Κύριο μέλημα της η χρήση των κατάλληλων υλικών για τα προϊόντα της και η συνέπεια στις παραδόσεις.

Όταν οι ανάγκες και η αισθητική σας απαιτούν ολοκληρωμένες λύσεις για τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο η εταιρεία CARESO ξέρει να απαντά. Διατηρώντας μόνιμη συνεργασία με ένα υπεύθυνο και εξειδικευμένο team διακοσμητών και αρχιτεκτόνων σας επιτρέπει να βάλετε τη δική σας πινελιά χωρίς να μειώνεται η εργονομία του χώρου σας.

Ο συνδυασμός πολύχρονης εμπειρίας και νέων ιδεών συνεπάγεται αξεπέραστη ποιότητα κατασκευών και υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική που αντέχει στο πέρασμα του χρόνου.

Κάποια δείγματα των έργων που έχει αναλάβει μέχρι τώρα η εταιρεία CARESO θα βρείτε στο στα καταστήματα GOODY’s, στην αλυσίδα ζαχαροπλαστείων ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ, στην εταιρεία αυτοκινήτων ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ, στα ξενοδοχεία KEMPINSKI HOTEL NIKOPOLIS, DION PALACE, EAGLES PALACE, HOLIDAY INN, ΠΑΝΟΡΑΜΑ HOTEL, PARK HOTEL, ΓΕΡΑΚΙΝΑ BEACH HOTEL, ABC HOTEL, LINGOS HOTEL, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ HOTEL, SAINT GEORGE LYCABETUS και στα καταστήματα ATTICA.

Η CARESO είναι από τους μεγαλύτερους συνεργάτες του γνωστού Ιταλικού οίκου BONTEMPI από τον οποίο εισάγει καρέκλες καταστημάτων, καναπέδες και κρεβάτια ξενοδοχείου.